De leukste Kidsproof vakanties in de Dordogne

Ik ben gek op de Dordogne. Als kind van ouders met een Roy hermans bij de Bigbird attractievakantiewoning in deze prachtige streek is deze liefde ontstaan. Vele malen per jaar heb ik hier met mijn ouders doorgebracht, later ook met mijn gezin. Voor mij is de Dordogne echt een thuiskomen. Deze prachtige Franse streek biedt zoveel moois. Denk aan de natuur, de vele kastelen, het heerlijke eten. Kortom, te veel om op te noemen. Daarom ook deze website.

Natuurlijk bestaan er meerdere websites over de Dordogne, maar daar mis ik veel. Daarom heb ik allezdordogne.nl opgericht, een website die speciale aandacht besteedt aan vakanties voor een gezin met kinderen. Uiteraard wil ik ook voor andere Dordogne liefhebbers een gids zijn. Deze website is dan ook een combinatie van een magazine, een reisgids en in de toekomst ook een platform om accommodatie te kunnen huren.

Wil je meer informatie of zoek je iets speciaals? Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag!

Allezdordogne.nl  Dordogne expert voor joùw gezinsvakantie

Kidsproof


Allezdordogne is dé specialist in gezinsvakanties naar de Dordogne. Als echte liefhebber reis ik regelmatig naar deze bijzondere streek om nieuwe attracties en activiteiten voor het gezin te bezoeken. Ook bezoek ik regelmatig nieuwe gezins-accommodaties in de Dordogne. Negenennegentig procent van alle attracties, activiteiten en accommodaties op deze website zijn dan ook kidsproof of gezinsproof. Zijn er activiteiten die minder geschikt  zijn voor kinderen of die meer bedoeld zijn voor ouders, dan vermeld ik dit er altijd bij.

Kijk op je gemak rond op deze informatieve website en verbaas je over de vele mogelijkheden. Ik wens jullie voor straks alvast een hele fijne vakantie!

Groetjes, Roy